HEM, uw flexibele en voordelige aannemer voor verbouwingen in Vlaams-Brabant

 

Uw aannemer renovatie (Vlaams-Brabant)

Gaat u uw huidige huis ombouwen tot de woning van uw dromen? Vertrouw dan op onze expertise voor de perfecte realisatie van al uw verbouwingswerken!

HEM biedt u alle renovatiediensten die u zoekt onder één dak. Vergeet die vermoeiende, moeizame communicatie met 5 aannemers tegelijk. Of de stress van telkens weer uitgestelde werken. Bij HEM geniet u van:

  • één aanspreekpunt voor al uw vragen
  • kwaliteitswerk in eigen beheer
  • een snelle behandeling door een ervaren team
  • een heldere planning voor uw project

 

Eenvoudig, toch? Geen stress, enkel de garantie op betrouwbare vakmannen met een hart voor úw project.

De volledige aanpak van uw verbouwing

U kunt op ons vertrouwen voor alle denkbare verbouwingswerken. Onze specialiteit? De realisatie van uw renovatie van a tot z. We nemen elk aspect van uw verbouwing voor onze rekening:

  • dakwerken
  • metselwerken
  • schrijnwerken
  • alle andere renovatiewerken

 

U wilt kunnen rekenen op een superieur resultaat en een piekfijne afwerking. Daar zorgen we natuurlijk voor. Maar betrouwbaarheid is minstens even belangrijk voor een zorgeloos renovatieproject. Bij HEM staat ú centraal. We respecteren de gemaakte afspraken tot in detail en zorgen voor een tijdige oplevering – zoals afgesproken!

Om snel en flexibel te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten, beperken we onze actieradius tot een straal van 100 kilometer rond Grimbergen (Vlaams-Brabant). Hebt u interesse in onze diensten? Dan komen we bij u langs om uw verbouwing tot in de kleinste details te bespreken. Op basis van dit overleg stellen we een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor u op.

 

Natuurlijk kunt u al uw vragen aan ons stellen. Wij antwoorden nauwkeurig, eerlijk en correct. Hebt u besloten om met ons in zee te gaan? Dan leggen we een concrete datum vast voor de start der werken. En voor u het weet, is uw droomwoning een heerlijke realiteit.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek!